Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5160

Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5160

Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5160

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5160 - popis produktu

Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5160 vám zaistí obzvlášť hladké oholenie celého tela. Plávajúce planžety a systém zastrihávania dlhých chĺpkov zaručuje obzvlášť presné oholenie. Oceníte rýchle a pohodlné oholenie citlivých partií podpazušia alebo línie bikín. Podložka EasyGlide zabezpečuje hladké kĺzanie hlavice a menšie podráždenie pokožky. Pre oblasť nôh je určený nástavec OptiShave, ktorý zaisťuje optimálny uhol holenia. Systém SoftStrip napína pokožku a umožňuje dosiahnuť extra hladké oholenie. Nadvihuje priľahlé chĺpky a ľahko ich oholí. Nástavec OptiTrim perfektne zastrihne chĺpky v oblasti bikín. Strojček je 100% vodeodolný a preto ho môžete používať aj v sprche. Prevádzka na 2x AA batérie. Vyrobila nemecká spoločnosť Braun.Obsah balenia: holiaci strojček, uhladzovací nadstavec, nadstavec OptiShave Panoho, nástavec OptiTrim pre líniu bikín, 2x AA batérie.Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5160Extra hladké oholenie celého telaNástavec pre holenie podpazušia alebo línie bikínNástavec pre nohyUhladzovací nástavecSystém SoftStrip - nadvihuje priliehajúce chĺpkyWet & Dry - 100% vodeodolný pre použitie v sprchePrevádzka na 2x AA batérie (súčasťou balenia)

Produkt Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5160 patrí do skupiny produktov Holiace strojčeky, vyrába ho značka BRAUN.

Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5160 - parametre produktu

Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5160 - história ceny a dostupnosti

Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5160 - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5160 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?