dámsky dres Silvini Rosalia WD1619 black/charcoal

dámsky dres Silvini Rosalia WD1619 black/charcoal

dámsky dres Silvini Rosalia WD1619 black/charcoal

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 74 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

dámsky dres Silvini Rosalia WD1619 black/charcoal - popis produktu

dámsky dres Silvini Rosalia WD1619 black/charcoal Dámsky cyklistický dres s úzkym anatomickým strihom Rosalia s dvoma zadné vrecká. Strih dresu je pomerne úzky na použitie na ceste cyklistiky, ale aj pre športovejšie MTB. Použitý materiál je Rosalia pohodlné, elastické a vysoko funkčné (74% polyester, 26% elastan). Predná časť dresu je výrazne skrátená, aby dobre sedela pri sedení v predklone na a dlhý zips. Predĺžený zadný diel má širokú elastickú šnúrku so silikónové, aby dobre sedeli a nezvyšovali sa. Rosalia má moderné predĺžené rukávy s laserom rezanými rukávmi a dizajnovým pruhom na ľavom rukáve. Na na zvýšenie bezpečnosti sa používajú reflexné prvky. reflexné prvky dlhý hlavný zips chrbát z priedušného materiálu predĺžený zadný diel predĺžené rukávy priliehavý športový strih dve vrecká na zadnej strane anatomicky tvarované rukávy spodný okraj ukončený protišmykovou potlačou Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » dámsky dres Silvini Rosalia WD1619 black/charcoal

Produkt dámsky dres Silvini Rosalia WD1619 black/charcoal patrí do skupiny produktov Cyklistické dresy, vyrába ho značka Silvini, je vyrobený vo veľkosti 2XL.

dámsky dres Silvini Rosalia WD1619 black/charcoal - parametre produktu

VeľkosťL
VeľkosťM
VeľkosťS
VeľkosťXL
VeľkosťXS
VeľkosťXXL
IntrastatPánske bundy-1,20-62104000
KategóriaDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaSilvini
Veľkosť2XL

dámsky dres Silvini Rosalia WD1619 black/charcoal - história ceny a dostupnosti

dámsky dres Silvini Rosalia WD1619 black/charcoal - ďalšie zaujímavé produkty

dámsky dres Silvini Rosalia WD1619 black/charcoal - ako nakúpiť najvýhodnejšie?