Dámske vnútornej nohavice Silvini WP1236 charcoal

Dámske vnútornej nohavice Silvini WP1236 charcoal

Dámske vnútornej nohavice Silvini WP1236 charcoal

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 35,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske vnútornej nohavice Silvini WP1236 charcoal - popis produktu

Dámske vnútornej nohavice Silvini WP1236 charcoal Dámske samostatné vnútorné nohavice Inner Pro s cyklistickou vložkou Coolmax. Sú z príjemného funkčného Materiálu zabraňujúceho šíreniu baktérií a nepríjemných pachov, ktorý je veľmi ľahký, rýchloschnúci as výbornou priedušnosťou. Je vyrobený z 95% z polyesteru az 5% z elastanu. Majú plochý šev a protišmykový silikónový pásik na nohaviciach, aby sa nevyhrnovala. Pánska cyklistická vložka Coolmax je bezšvová, a preto veľmi komfortné. Je anatomicky tvarovaná. Pena je perforovaná, trojvrstvová a jej hrúbka je 14 mm v sedacej časti, 10 mm v strede a 3 mm v okraji. Ideálne nohavice pre stredne dlhú jazdu na bicykli. cyklistická vložka coolmax plochý šev protišmykový silikónový pásik cyklistická vložka WQUEEN OF DARKNESS MTB Materiály: LightMESH - veľmi ľahký rýchloschnúci Materiál, výborná priedušnosť COOLMAX - Coolmax vláknom rýchlo schne a nie je náchylný k prijímaniu pachov a Pli Cyklistické oblečenie » Cyklistické kraťasy » Dámske vnútornej nohavice Silvini WP1236 charcoal

Tento produkt nájdete v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky Silvini, je vyrobený vo veľkosti 2XL, 3XL.

Produkt Dámske vnútornej nohavice Silvini WP1236 charcoal patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Silvini, je vyrobený vo veľkosti 2XL, 3XL.

Dámske vnútornej nohavice Silvini WP1236 charcoal - parametre produktu

VeľkosťL
VeľkosťM
VeľkosťS
VeľkosťXL
VeľkosťXS
VeľkosťXXL
VeľkosťXXXL
IntrastatPánske kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNohavice, Dámske nohavice, Cyklistické nohavice
ZnačkaSilvini
Veľkosť2XL, 3XL

Dámske vnútornej nohavice Silvini WP1236 charcoal - história ceny a dostupnosti

Dámske vnútornej nohavice Silvini WP1236 charcoal - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske vnútornej nohavice Silvini WP1236 charcoal - ako nakúpiť najvýhodnejšie?