Dámske vetruodolné bežecké nohavice na trail running #7763460

Dámske vetruodolné bežecké nohavice na trail running #7763460

Dámske vetruodolné bežecké nohavice na trail running #7763460

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske vetruodolné bežecké nohavice na trail running - popis produktu

Dámske vetruodolné bežecké nohavice na trail running. Produkt je súčasťou línie funkčného oblečenia Into The Wild, ktorú sme navrhli s ohľadom na osoby, ktoré majú radi trail running. Zapracovali sme riešenia, ktoré vám uľahčia tréning v náročných podmienkach a počas intenzívnej námahy. Pohodlný strih s panelmi na ochranu pred vetrom a podporu cirkulácie vzduchu vám zaistí pohodlie pri behu. Rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok.   Dámske vetruodolné bežecké nohavice na trail running - VLASTNOSTI: elastický pás s vonkajšou sťahovacou šnúrkou, mierne zúžené nohavice so zipsami pri členkoch, zadné vrecko zapínané na zips, panely s technológiou WINFPROOFNESS na stehnách zaručujú ochranu proti vetru pri zachovaní optimálnej priedušnosti materiálu, kryté ventilačné panely zo sieťoviny na kolenách podporujú cirkuláciu vzduchu, reflexné prvky zlepšujú viditeľnosť pri zhoršených svetelných podmienkach, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Produkt Dámske vetruodolné bežecké nohavice na trail running #7763460 patrí do skupiny produktov Dámske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je ČIERNA a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske oblečenie, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je ČIERNA a je určený female.

Dámske vetruodolné bežecké nohavice na trail running - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Dámske nohavice, Dámske oblečenie
Značka4F
FarbaČIERNA
Určeniefemale

Dámske vetruodolné bežecké nohavice na trail running - história ceny a dostupnosti

Dámske vetruodolné bežecké nohavice na trail running - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske vetruodolné bežecké nohavice na trail running - ako nakúpiť najvýhodnejšie?