Dámske velúrové nohavice typu jogger- modré

Dámske velúrové nohavice typu jogger- modré

Dámske velúrové nohavice typu jogger- modré

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske velúrové nohavice typu jogger- modré - popis produktu

Dámske velúrové nohavice typu jogger. Produkt je vyrobený z velúru s jemným leskom. Velúr sa vyznačuje mäkkým, príjemným na dotyk povrchom. Okrem toho poskytuje vysoký stupeň pružnosti a ohybnosti a veľmi dobre prilieha k telu. V páse je elastická guma, ktorá umožňuje správnu priliehavosť k telu. Po bokoch sme umiestnili 2 otvorené vrecká. Velúrové nohavice s vreckami - VLASTNOSTI: produkt nezateplený, elastický lem na manžetách. 2 otvorené bočné vrecká, elastický pás bez regulácie, produkt vyrobený z mimoriadne jemného na dotyk velúru s prísadou elastanu.

Produkt Dámske velúrové nohavice typu jogger- modré patrí do skupiny produktov Dámske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je modrá, modrý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je modrá, modrý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámske velúrové nohavice typu jogger- modré - parametre produktu

Farbamodrá
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Tepláky, Dámske nohavice, Dámske tepláky
Značka4F
Farbamodrá, modrý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske velúrové nohavice typu jogger- modré - história ceny a dostupnosti

Dámske velúrové nohavice typu jogger- modré - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske velúrové nohavice typu jogger- modré - ako nakúpiť najvýhodnejšie?