Dámske trekingové tričko s prísadou Merino vlny #8523141

Dámske trekingové tričko s prísadou Merino vlny #8523141

Dámske trekingové tričko s prísadou Merino vlny #8523141

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske trekingové tričko s prísadou Merino vlny - popis produktu

Dámske trekingové tričko s krátkym rukávom, určené pre všetkých, ktorí majú radi horské túry. Tričko môžete nosiť v lete alebo ako zatepľovaciu vrstvu v prechodnom období. Produkt vyrobený z elastického materiálu s vysokým obsahom Merino vlny. Materiál s Merino vlny zaisťuje prirodzenú termoreguláciu a má antibakteriálne vlastnosti. Spomaľuje vznik nepríjemných pachov a znižuje riziko podráždenia pokožky. Bezšvová konštrukcia a raglánové rukávy vám zaistia plný komfort počas horských túr. Ľahký a priedušný materiál Ultralight zaisťuje dlhodobé pohodlie počas horských túr.   VLASTNOSTI: strih: regular, zaokrúhlený výstrih, raglánové rukávy pre voľnosť pohybu, pútko na zadnej strane umožňuje zavesiť tričko, priedušný materiál s vláknami Merino zaisťuje prirodzenú termoreguláciu a pohlcuje nepríjemné pachy, ľahký materiál Ultralight zaručuje používateľský komfort, funkčný, elastický materiál zaručuje voľnosť pohybu, ploché švy s pružnými niťami predchádzajú podráždeniu pokožky.

Produkt Dámske trekingové tričko s prísadou Merino vlny #8523141 patrí do skupiny produktov Dámske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je ČIERNA a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Čierne tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je ČIERNA a je prispôsobený female.

Produkt Dámske trekingové tričko s prísadou Merino vlny #8523141 patrí do skupiny produktov Tričká s krátkym rukávom, vyrába ho značka 4F, vo farbe ČIERNA a je prispôsobený female.

Dámske trekingové tričko s prísadou Merino vlny - parametre produktu

Dámske trekingové tričko s prísadou Merino vlny - história ceny a dostupnosti

Dámske trekingové tričko s prísadou Merino vlny - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske trekingové tričko s prísadou Merino vlny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?