Dámske trekingové šortky Ultralight #7806221

Dámske trekingové šortky Ultralight #7806221

Dámske trekingové šortky Ultralight #7806221

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske trekingové šortky Ultralight - popis produktu

Pohodlné dámske trekingové šortky. Tento produkt sme ušili z elastického materiálu s technológiou 4Way Stretch. Materiál sa rozťahuje vo všetkých smeroch a tým zaručuje voľnosť pohybu.  Ultraľahký materiál uľahčuje zabalenie do batohu. Rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok.  Ideálne sa budú hodiť na horské túry.   VLASTNOSTI: pás s pútkami, elastický materiál s technológiou 4WayStrech zaručuje pohodlie a voľnosť pohybu, zapínanie na zips, suchý zips, nitovací gombík a kovový háčik, 4 otvorené vrecká podšité sieťovinou: 2 bočné vrecká + 2 zadné vrecká, technológia Ultralight spôsobuje, že šortky sú mimoriadne ľahké, jednoducho sa dajú zabaliť, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti počas aktivity.

Produkt Dámske trekingové šortky Ultralight #7806221 patrí do skupiny produktov Dámské šortky, je v ponuke značky 4F, farebné prevedenie je šedá a je vhodný female.

Dámske trekingové šortky Ultralight - parametre produktu

Farbašedá
Určeniefemale
KategóriaŠortky, Dámské šortky
Značka4F
Farbašedá
Určeniefemale

Dámske trekingové šortky Ultralight - história ceny a dostupnosti

Dámske trekingové šortky Ultralight - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske trekingové šortky Ultralight - ako nakúpiť najvýhodnejšie?