Dámske trekingové ponožky nad členok s prísadou vlny #7764516

Dámske trekingové ponožky nad členok s prísadou vlny #7764516

Dámske trekingové ponožky nad členok s prísadou vlny #7764516

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske trekingové ponožky nad členok s prísadou vlny - popis produktu

Dámske trekingové ponožky nad členok s prísadou vlny. Je to základný prvok pre milovníkov hôr. Vyrobili sme ich z elastického materiálu, ktorý prilieha k nohe a zaručuje, že ponožky zostanú na svojom mieste počas túry.. Trekingové ponožky majú netlačiaci lem a špeciálne spevnenia v oblastiach, ktoré sú najviac náchylné na odreniny a otlaky. Vlna umožňuje nohám dýchať a zabraňuje vzniku zápachu. Mäkké vlákna sú odolné, šetrné k pokožke a podporujú odvod vlhkosti.   Dámske trekingové ponožky nad členok s prísadou vlny - VLASTNOSTI: dĺžka nad členok, elastický materiál zaručuje pohodlnú priliehavosť, vhodná zmes vlákien prináša dlhotrvajúci komfort, beztlaková sťahovacia páska drží ponožku v správnej polohe, prísada vysokokvalitnej vlny zabezpečuje prirodzenú termoreguláciu.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske ponožky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je béžová, béžový a je prispôsobený female.

Dámske trekingové ponožky nad členok s prísadou vlny - parametre produktu

Farbabéžová
Určeniefemale
KategóriaPonožky, Dámske ponožky
Značka4F
Farbabéžová, béžový
Určeniefemale

Dámske trekingové ponožky nad členok s prísadou vlny - história ceny a dostupnosti

Dámske trekingové ponožky nad členok s prísadou vlny - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske trekingové ponožky nad členok s prísadou vlny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?