Dámske topánky KEEN PYRENEES W #8671595

Dámske topánky KEEN PYRENEES W #8671595

Dámske topánky KEEN PYRENEES W #8671595

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske topánky KEEN PYRENEES W - popis produktu

Vyššia ultraľahká, celokožená outdoorová topánka pre celoročné použitie. Zvršok topánky je vyrobený z vodeodolnej nubuckové kože. Topánka je ďalej vybavená priedušnou PU membránou KEEN.DRY, ktorá zaručí dokonalú ochranu vašich nôh v nepriaznivých podmienkach. V prednej časti ponúka topánka patentovanú ochranu prstov KEEN.PROTECT, medzipodrážka je vyrobená z dvojitej stláčanej EVA peny. Systém ESS Klenk a S3 podperné konštrukcie päty dokonale chránia vaše chodidlá pri pohybe v nespevnenom teréne. Vo vnútri je potom topánka opatrená vyberateľnou EVA vložkou dvojitej hustoty. Kvalitná gumová podošva s 4mm hlbokým viacsmerným vzorkou umožňuje dokonalý záber v nespevnenom teréne. Zvršok: koža Podrážka: guma Medzipodrážka: EVA

Tento produkt nájdete v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Keen, je vyrobený vo veľkosti US 10, vo farebnej verzii biela, hnedá v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je vhodný female.

Produkt Dámske topánky KEEN PYRENEES W #8671595 patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky Keen, je vyrobený vo veľkosti US 10, farebný variant je biela, hnedá v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je prispôsobený female.

Dámske topánky KEEN PYRENEES W - parametre produktu

biela | hnedá
biela | hnedá
female
KategóriaDámska obuv, Topánky, Dámske topánky
ZnačkaKeen
VeľkosťUS 10
Farbabiela, hnedá
Určeniefemale
E-shopBezvasport.sk

Dámske topánky KEEN PYRENEES W - história ceny a dostupnosti

Dámske topánky KEEN PYRENEES W - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske topánky KEEN PYRENEES W - ako nakúpiť najvýhodnejšie?