Dámske teplákové nohavice typu jogger #7763959

Dámske teplákové nohavice typu jogger #7763959

Dámske teplákové nohavice typu jogger #7763959

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske teplákové nohavice typu jogger - popis produktu

Dámske teplákové nohavice. Produkt vyrobený z mäkkého, dvojvrstvového úpletu s česaným vnútornom a hladkou vonkajšou stranou. Majú mierne zúžené nohavice s elastickými lemami. Produkt sa bude ideálne hodiť na každodenné použitie.   Dámske teplákové nohavice - VLASTNOSTI: široký pás so sťahovacou šnúrkou, 2 otvorené bočné vrecká, vzadu dodatočné vrecko, jemne zúžené nohavice s elastickými manžetami, jednostranne česaný materiál zaisťuje tepelný komfort, mäkký na dotyk materiál s vysokým obsahom bavlny.

Produkt Dámske teplákové nohavice typu jogger #7763959 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je fialová, fialový a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je fialová, fialový a je prispôsobený female.

Dámske teplákové nohavice typu jogger - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Tepláky, Dámske nohavice, Dámske tepláky
Značka4F
Farbafialová, fialový
Určeniefemale

Dámske teplákové nohavice typu jogger - história ceny a dostupnosti

Dámske teplákové nohavice typu jogger - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske teplákové nohavice typu jogger - ako nakúpiť najvýhodnejšie?