Dámske teplákové nohavice s prísadou recyklovaných vlákien - fialové #7791786

Dámske teplákové nohavice s prísadou recyklovaných vlákien - fialové #7791786

Dámske teplákové nohavice s prísadou recyklovaných vlákien - fialové #7791786

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske teplákové nohavice s prísadou recyklovaných vlákien - fialové - popis produktu

Dámske teplákové nohavice s prísadou recyklovaných vlákien. Produkt vyrobený z mäkkého na dotyk, nezatepleného materiálu s vysokým obsahom bavlny. Použili sme aj recyklované vlákna (hlavný materiál obsahuje 13 % recyklovaného polyesteru). Majú širšie rovné nohavice zakončené gumičkou a 2 praktické bočné vrecká. Produkt zaručí pohodlie používania počas každodenných aktivít. Dámske teplákové nohavice - VLASTNOSTI: produkt nezateplený, elastická guma v páse, bez možnosti nastavenia, 2 otvorené bočné vrecká, širšie, rovné nohavice s elastickými manžetami, na nohavici je vyšívaný nápis 'Sport Collection 4F Change Starts with You', mäkký na dotyk materiál s vysokým obsahom bavlny, prísada recyklovaných vlákien (hlavný materiál obsahuje 13% recyklovaného polyesteru).

Produkt Dámske teplákové nohavice s prísadou recyklovaných vlákien - fialové #7791786 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je fialová, fialový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je fialová, fialový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámske teplákové nohavice s prísadou recyklovaných vlákien - fialové - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Tepláky, Dámske nohavice, Dámske tepláky
Značka4F
Farbafialová, fialový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske teplákové nohavice s prísadou recyklovaných vlákien - fialové - história ceny a dostupnosti

Dámske teplákové nohavice s prísadou recyklovaných vlákien - fialové - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske teplákové nohavice s prísadou recyklovaných vlákien - fialové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?