Dámske športové ponožky Under Armour Dry Run No Show #2870577

Dámske športové ponožky Under Armour Dry Run No Show #2870577

Dámske športové ponožky Under Armour Dry Run No Show #2870577

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske športové ponožky Under Armour Dry Run No Show - popis produktu

Dámske nízke členkové športové ponožky Under Armour.- technológia ultrarýchloschnúcej tkaniny™- sieťované panely v hornej a dolnej časti chodidla- vystužená tkanina v najviac namáhaných častiach- technológia proti zápachu- integrovaná podpora klenby chodidla pomáha znižovať únavu chodidiel- reflexné detaily pre lepšiu viditeľnosť za zhoršených svetelných podmienokMateriál: polyester, elastan

Produkt Dámske športové ponožky Under Armour Dry Run No Show #2870577 patrí do skupiny produktov Spodné prádlo od značky Under Armour, je vyrobený vo veľkosti S, farebné prevedenie je biela, nájdete ho u predajcu Bezvasport.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské prádlo, je v ponuke značky Under Armour, veľkosť odpovedá označeniu S, farebné prevedenie je biela v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je vhodný female.

Produkt Dámske športové ponožky Under Armour Dry Run No Show #2870577 patrí do skupiny produktov Dámske spodné prádlo, vyrába ho značka Under Armour, je vyrobený vo veľkosti S, farebné prevedenie je biela, nájdete ho u predajcu Bezvasport.sk a je navrhnutý female.

Dámske športové ponožky Under Armour Dry Run No Show - parametre produktu

Dámske športové ponožky Under Armour Dry Run No Show - história ceny a dostupnosti

Dámske športové ponožky Under Armour Dry Run No Show - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske športové ponožky Under Armour Dry Run No Show - ako nakúpiť najvýhodnejšie?