Dámske samostatné vnútornej kraťasy Silvini WP373V black

Dámske samostatné vnútornej kraťasy Silvini WP373V black

Dámske samostatné vnútornej kraťasy Silvini WP373V black

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,70 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske samostatné vnútornej kraťasy Silvini WP373V black - popis produktu

Dámske samostatné vnútornej kraťasy Silvini WP373V black Nohavice sú vyrobené z príjemného materiálu, ktorý zabraňuje šíreniu baktérie a nepríjemné pachy. Sú vyrobené z veľmi ľahkého rýchloschnúceho materiál s vynikajúcou priedušnosťou. Majú plochý šev a protišmykový povrch silikónový pásik. cyklistická vložka coolmax plochý šev protišmykový silikónový pásik dámska cyklistická vložka MTB Účel: cyklistika Materiál: lightMESH - veľmi ľahký, rýchloschnúci materiál, vynikajúca priedušnosť COOLMAX - príjemný materiál, zabraňuje šíreniu baktérií a nepríjemných pachov Farba : čierna Veľkosť: S - XXL Dámska cyklistická vložka MTB bezšvová dámska cyklistická vložka Tri vrstvy/ hrúbka: 14 mm sedlo, 10 mm stred, 2 mm okraje Materiál Coolmax Anatomicky tvarovaná perforovaná pena + perforované drážky pre lepšiu cirkuláciu vzduchu stredne dlhá cyklistika Cyklistické oblečenie » Cyklistické kraťasy » Dámske samostatné vnútornej kraťasy Silvini WP373V black

Produkt Dámske samostatné vnútornej kraťasy Silvini WP373V black patrí do skupiny produktov Dámske nohavice, je v ponuke značky Silvini, je vyrobený vo veľkosti 3XL.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske kraťasy, je v ponuke značky Silvini, je vyrobený vo veľkosti 3XL.

Produkt Dámske samostatné vnútornej kraťasy Silvini WP373V black patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Silvini, je vyrobený vo veľkosti 3XL.

Dámske samostatné vnútornej kraťasy Silvini WP373V black - parametre produktu

VeľkosťL
VeľkosťM
VeľkosťS
VeľkosťXL
VeľkosťXS
VeľkosťXXL
VeľkosťXXXL
IntrastatPánske kalhoty-0,60-62034319
KategóriaKraťasy, Dámske nohavice, Dámske kraťasy, Cyklistické nohavice
ZnačkaSilvini
Veľkosť3XL

Dámske samostatné vnútornej kraťasy Silvini WP373V black - história ceny a dostupnosti

Dámske samostatné vnútornej kraťasy Silvini WP373V black - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske samostatné vnútornej kraťasy Silvini WP373V black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?