Dámske rýchloschnúce cyklistické tričko #7764145

Dámske rýchloschnúce cyklistické tričko #7764145

Dámske rýchloschnúce cyklistické tričko #7764145

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske rýchloschnúce cyklistické tričko - popis produktu

Dámske rýchloschnúce cyklistické tričko. Produkt vyrobený z elastického, rýchloschnúceho materiálu s technológiou 4FDry. Vybavili sme ho cyklistickým vreckom na chrbte a slnečným filtrom s ochranným faktorom UPF 50+. Reflexné prvky zlepšujú viditeľnosť pri zhoršených svetelných podmienkach.   Dámske rýchloschnúce cyklistické tričko - VLASTNOSTI: reflexné prvky, YKK zips v dĺžke 1/3, vzadu cyklistické vrecko zapínané na zips, perforovaná zónová ventilácia na chrbte podporuje správnu cirkuláciu vzduchu, elastické švy chránia pokožku pred podráždením a prinášajú voľnosť pohybu, mierne predĺžený chrbát, produkt vybavený slnečným filtrom s ochranným faktorom UPF 50+, ktorý je v súlade s normou EN 13758-2. rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je fialová, fialový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámske rýchloschnúce cyklistické tričko - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaTričká, Dámske tričká
Značka4F
Farbafialová, fialový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske rýchloschnúce cyklistické tričko - história ceny a dostupnosti

Dámske rýchloschnúce cyklistické tričko - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske rýchloschnúce cyklistické tričko - ako nakúpiť najvýhodnejšie?