Dámske oversize crop top tričko na jogu #7762934

Dámske oversize crop top tričko na jogu #7762934

Dámske oversize crop top tričko na jogu #7762934

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske oversize crop top tričko na jogu - popis produktu

Dámske oversize crop top tričko na jogu.Tento produkt sme ušili z mimoriadne ľahkého a priedušného lyocellu. Použili sme rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry na podporu odvodu vlhkosti. Poskytuje pohodlie počas každého tréningu.   Dámske oversize crop top tričko na jogu - VLASTNOSTI: kratší strih typu crop-top, zaokrúhlený výstrih, strih: oversize, mimoriadne ľahká a polotransparentná pletenina z priedušného lyocellu, vlákna s technológiou 4FDry zaručujú správny odvod vlhkosti navonok počas fyzickej aktivity.

Produkt Dámske oversize crop top tričko na jogu #7762934 patrí do skupiny produktov Dámske topy, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii biela, bílý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je biela, bílý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Produkt Dámske oversize crop top tričko na jogu #7762934 patrí do skupiny produktov Biele tričká, patrí značke 4F, farebný variant je biela, bílý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je vhodný female.

Dámske oversize crop top tričko na jogu - parametre produktu

Farbabiela
Určeniefemale
KategóriaTričká, Dámske topy, Dámske tričká, Biele tričká
Značka4F
Farbabiela, bílý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske oversize crop top tričko na jogu - história ceny a dostupnosti

Dámske oversize crop top tričko na jogu - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske oversize crop top tričko na jogu - ako nakúpiť najvýhodnejšie?