Dámske nohavičky Frogies Zodiac Lev #4366465

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Lev #4366465

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Lev #4366465

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Lev - popis produktu

Ako je lev kráľom džungle, tak aj osoby narodené pod hviezdou tohto znamenia sú predurčené byť vodcami a majú špecifickú silu. Lev je znamením ohňa a aj preto sú jeho nositelia vášnivé, dominantné a sebavedomé osobnosti. Levy a levice sú veľmi kreatívne, štedré a veselé osoby. Majú radi zábavu s priateľmi a tešia sa obdivu ostatných. Na druhej strane, ak im niekto nevyhovie, dokážu byť veľmi arogantní, tvrdohlaví a sebeckí.Tieto fialovo-čierne nohavičky vytrhnú dominantných levov z ich každodenného stereotypu a navedú ich na vlnu užívania si života. Jednoducho, v našich Leo nohavičkách sa ich nositelia budú cítiť kráľovsky skvelo, pretože nebudú ignorovaní okolím.Materiál: 95% bavlna, 5% elastan

Tento produkt nájdete v skupine Spodné prádlo od značky Frogies, je vyrobený vo veľkosti M, farebné prevedenie je tmavočervená, nájdete ho u predajcu Bezvasport.sk a je navrhnutý female.

Produkt Dámske nohavičky Frogies Zodiac Lev #4366465 patrí do skupiny produktov Dámské prádlo, je v ponuke značky Frogies, veľkosť odpovedá označeniu M, farebné prevedenie je tmavočervená v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske spodné prádlo, vyrába ho značka Frogies, je vyrobený vo veľkosti M, farebné prevedenie je tmavočervená, nájdete ho u predajcu Bezvasport.sk a je navrhnutý female.

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Lev - parametre produktu

Farbatmavočervená
Veľkosťtmavočervená
Určeniefemale
KategóriaSpodné prádlo, Dámské prádlo, Nohavičky, Dámske spodné prádlo, Dámske nohavičky
ZnačkaFrogies
VeľkosťM
Farbatmavočervená
Určeniefemale
E-shopBezvasport.sk

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Lev - história ceny a dostupnosti

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Lev - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Lev - ako nakúpiť najvýhodnejšie?