Dámske nohavice UTP Resized® Rip-Stop Helikon-Tex® – Čierna (Farba: Čierna, Veľkosť: 32/34)

Dámske nohavice UTP Resized® Rip-Stop Helikon-Tex® – Čierna (Farba: Čierna, Veľkosť: 32/34)

Dámske nohavice UTP Resized® Rip-Stop Helikon-Tex® – Čierna (Farba: Čierna, Veľkosť: 32/34)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske nohavice UTP Resized® Rip-Stop Helikon-Tex® – Čierna (Farba: Čierna, Veľkosť: 32/34) - popis produktu

Skratka UTP v názve týchto taktických nohavíc pre ženy znamená Urban Tactical Pants (mestské taktické nohavice). Nohavice od poľského výrobcu Helikon-Tex sú súčasťou radu Urban Line a prinášajú so sebou napríklad kompatibilitu s taktickým opaskom a množstvo praktických vreciek.

Pre strelkyne aj milovníčky outdooru

Tieto nohavice od spoločnosti Helikon-Tex sú vhodné pre strelkyne aj milovníčky outdooru, ale ako už ich názov napovedá, môžete ich využiť aj len tak, pre každodenné nosenie do mesta. A to aj vďaka ich pohodlnému, anatomickému strihu.

Na prenášanie vybavenia

Nohavice pre ženy Helikon-Tex UTP Resized sú vhodné na pohodlné prenášanie základného vybavenia, pričom zostávajú nenápadné. Môžete sa tak napríklad vydať na skrytú misiu do mesta a dokonale splynúť s davom.

Celkovo 12 vreciek

Nohavice UTP Resized sú osadené celkovo 12 vreckami, ktoré boli navrhnuté špecificky na prenášanie zásobníkov, zatváracieho noža, malej lekárničky či multitoolu. Súčasne tieto vrecká užívateľkám dodávajú slobodu v organizácii prenášaného vybavenia.

Súhrn vreciek

Pokiaľ ide o spomínané vrecká, k dispozícii sú nasledujúce: dve vnútorné nízkoprofilové vrecká, dve klasické predné vrecká so zosilnenými okrajmi pre uchytenie klipov jednotlivých prvkov výbavy, dve široké zadné vrecká, dve úzke zadné vrecká s nastaviteľnou hĺbkou, dve stehenné cargo vrecká s japonskými YKK zipsami a nakoniec dve vrecká na AR zásobník alebo telefón kryté velcro chlopňou.

Premyslený dizajn

Dizajn týchto nohavíc je premyslený tak, že prenášané vybavenie presúva bližšie ťažisku. Toto ďalej umožňuje ľahší pohyb, a to aj po celý deň. Súčasťou premysleného dizajnu sú aj vložné vrecká na chrániče kolien, do ktorých sa zmestia nízkoprofilové chrániče. Tie ďalej posilňujú bezpečnosť nositeliek v náročnom prostredí.

Pre taktické opasky

Nohavice Helikon-Tex UTP Resized je vďaka špeciálnym pútkom možné kombinovať s až 50mm širokými taktickými opaskami. Kompatibilné sú s väčšinou taktických aj pracovných opaskov dostupných na trhu.

Zmena veľkosti

Slovo „Resized“ v názve znamená, že nohavice majú oproti pôvodnému variantu UTP upravenú veľkosť. Tá sa dá ešte ďalej prispôsobiť vďaka elastickému pásu s nastavením na suchý zips. Klasický zips, tentoraz od japonskej značky YKK, je súčasťou zapínania rázporku.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • dámske mestské taktické nohavice
  • pre skryté misie a splynutie s davom
  • pre 50mm taktické či pracovné opasky
  • elastický pás s nastavením na suchý zips
  • elastické v dvoch smeroch
  • dve pútka na kľúče, „D“ krúžky alebo karabíny
  • materiál polycotton (kombinácia bavlny s polyesterom) s prímesou elastanu
  • celkom 12 vreciek
    • dve vnútorné nízkoprofilové vrecká
    • dve klasické predné vrecká so zosilnenými okrajmi
    • dve široké zadné vrecká
    • dve úzke zadné vrecká s nastaviteľnou hĺbkou
    • dve stehenné cargo vrecká na zips
    • dve vrecká na AR zásobník alebo telefón kryté velcro chlopňou
  • vložné vrecká na nízkoprofilové chrániče kolien
  • kvalitné japonské zipsy YKK

Produkt Dámske nohavice UTP Resized® Rip-Stop Helikon-Tex® – Čierna (Farba: Čierna, Veľkosť: 32/34) patrí do skupiny produktov Dámske nohavice, je v ponuke značky Helikon-Tex® v ponuke e-shopu Top-ArmyShop.sk.

Dámske nohavice UTP Resized® Rip-Stop Helikon-Tex® – Čierna (Farba: Čierna, Veľkosť: 32/34) - parametre produktu

Dámske nohavice UTP Resized® Rip-Stop Helikon-Tex® – Čierna (Farba: Čierna, Veľkosť: 32/34) - história ceny a dostupnosti

Dámske nohavice UTP Resized® Rip-Stop Helikon-Tex® – Čierna (Farba: Čierna, Veľkosť: 32/34) - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske nohavice UTP Resized® Rip-Stop Helikon-Tex® – Čierna (Farba: Čierna, Veľkosť: 32/34) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?