Dámske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold - béžové

Dámske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold - béžové

Dámske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold - béžové

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold - béžové - popis produktu

Dámske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold. Vybavili sme ich membránou NeoDry, ktorá chráni pred vlhkosťou. Výplň PrimaLoft Gold je najlepšia izolácia pre tých, ktorí hľadajú ochranu v extrémnych podmienkach. Chráni pred stratou tepla, aby sa udržala príjemná telesná teplota. Ide o tepelne najúčinnejšiu syntetickú výplň, na ktorú sa môžete spoľahnúť aj vo veľmi vlhkom počasí. Predĺžené manžety čiastočne zapínané na zips a vnútro podšité mäkkým, príjemným materiálom vám zaistia ešte väčšie tepelne pohodlie. Poloelastické zápästia umožnia pohodlné nosenie a pracka na zapínanie rukavíc zabráni ich strate. Dlane sú vyrobené z odolnej prírodnej kože.   Lyžiarske rukavice - VLASTNOSTI: široké manžety s umelou kožušinou, elastické pútka na zápästie, pracka na spojenie rukavíc, vonkajšia a vnútorná strana rukavíc je vyrobená z prírodnej kože, česané vnútro, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, priedušná membrána NeoDry poskytuje ochranu pred vlhkosťou, Výplň PrimaLoft Gold poskytuje veľmi dobrú tepelnú izoláciu.

Produkt Dámske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold - béžové je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske rukavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je béžová, béžový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold - béžové - parametre produktu

Farbabéžová
Určeniefemale
KategóriaRukavice, Dámske rukavice
Značka4F
Farbabéžová, béžový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold - béžové - história ceny a dostupnosti

Dámske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold - béžové - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold - béžové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?