Dámske lyžiarske ponožky Thermolite - biele

Dámske lyžiarske ponožky Thermolite - biele

Dámske lyžiarske ponožky Thermolite - biele

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske lyžiarske ponožky Thermolite - biele - popis produktu

Dámske lyžiarske ponožky Thermolite. Vyrobili sme ich z elastického materiálu, ktorý prilieha k nohe a zaručuje, že ponožky zostanú na svojom mieste počas fyzických aktivít. Lyžiarske ponožky majú netlačiaci lem a špeciálne spevnenia v oblastiach, ktoré sú najviac náchylné na odreniny a otlaky. Profilovaná manžeta, zóny zvýšenej priedušnosti a Thermolite vlákna zaisťujú maximálne pohodlie.   Dámske lyžiarske dlhé ponožky - VLASTNOSTI: spevnená špička a päta, zónové spevnenie na lýtku znižuje pocit tlaku, strategicky umiestnené elastické lemy držia ponožku na mieste, vlákna Thermolite prinášajú správnu úroveň termoizolácie, ploché švy v oblasti palcov zaručujú používateľský komfort a predchádzajú podráždeniu pokožky.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske ponožky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je biela, bílý a je prispôsobený female.

Dámske lyžiarske ponožky Thermolite - biele - parametre produktu

Farbabiela
Určeniefemale
KategóriaPonožky, Dámske ponožky
Značka4F
Farbabiela, bílý
Určeniefemale

Dámske lyžiarske ponožky Thermolite - biele - história ceny a dostupnosti

Dámske lyžiarske ponožky Thermolite - biele - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske lyžiarske ponožky Thermolite - biele - ako nakúpiť najvýhodnejšie?