Dámske cyklistické šortky s trakmi - čierne

Dámske cyklistické šortky s trakmi - čierne

Dámske cyklistické šortky s trakmi - čierne

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske cyklistické šortky s trakmi - čierne - popis produktu

Dámske cyklistické šortky s trakmi - spoľahlivá podpora na krátke aj dlhé trasy Oblečenie určené na cyklistiku bolo vytvorené s ohľadom na nadšencov cestnej cyklistiky všetkých úrovní. Vďaka použitiu funkčných materiálov s priliehavou konštrukciou sú šortky nielen ľahké, ale poskytujú aj voľnosť pohybu potrebnú na maximálny výkon na ceste. Technológia 4FDry spolu s ventilačnými zónami účinne odvádza vlhkosť von, čím eliminuje pocit chladu a udržuje vás v pohodlí aj počas intenzívneho cvičenia. Gélová stielka zase tlmí otrasy a zaručuje pohodlie počas jazdy. Je to kombinácia technológie a funkčného dizajnu, ktorá vám umožní plne sa sústrediť na jazdu. Tento produkt má priliehavý slim strih, ktorý prilieha k telu. Tento produkt má vysoký pás pre lepšie krytie a stabilizáciu a bikový strih s dĺžkou pred kolená. Väzba na oboch stranách interlokovej pleteniny je rovnaká. Materiál je odolný, ale zároveň mäkký, dobre prilieha a absorbuje vlhkosť. Dámske cyklistické šortky s gélovou stielkou sú vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (28%) sú mierne elastické a pohodlne priliehajú k postave. Pozrite si: Ako sa obliecť na bicykel? Pozrite si: Ako prať športové oblečenie a obuv? Maximálny komfort vďaka podporným technológiám: rýchloschnúce vlákna 4FDry a filter UPF 50+ Cyklistické šortky s rýchloschnúcimi vláknami s technológiou 4FDry, ktorá podporuje správny odvod vlhkosti smerom von od tela. Cyklistické šortky sú potiahnuté vrstvou UPF 50, ktorá chráni pred škodlivým slnečným žiarením. Detaily, ktoré oceníte počas jazdy: perforované traky a stielka tlmiaca otrasy Klasický strih bez vreciek. Celok je doplnený o reflexné prvky. Ploché švy predchádzajú podráždeniam pokožky. Zvárané, hladké okraje nohavíc. Mäkká gélová tlmiaca stielka AntiShock chráni citlivé miesta a eliminuje tlak. Pohodlná kombinéza s elastickými, perforovanými trakmi a otvorom na chrbte, ktorý podporuje cirkuláciu vzduchu. Dámske cyklistické šortky - VLASTNOSTI: vysoký pás ponúkane veľkosti: XS-XXL strih: slim, ktorý prilieha k telu dĺžka pred kolená produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (28%) jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom mäkká a odolná interloková pletenina s hladkou textúrou na oboch stranách bez podšívky bez vreciek reflexné prvky ploché švy predchádzajú podráždeniam pokožky zvárané, hladké okraje nohavíc gélová tlmiaca stielka v rozkroku elastické, široké traky s ventiláciou a otvorom na chrbte rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok filter UPF 50 ktorý chráni pred škodlivými slnečnými lúčmi

Produkt Dámske cyklistické šortky s trakmi - čierne patrí do skupiny produktov Dámské šortky, je v ponuke značky 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Dámske cyklistické šortky s trakmi - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaŠortky, Dámské šortky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske cyklistické šortky s trakmi - čierne - história ceny a dostupnosti

Dámske cyklistické šortky s trakmi - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske cyklistické šortky s trakmi - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?