Dámske crop-top tričko z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska #7764397

Dámske crop-top tričko z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska #7764397

Dámske crop-top tričko z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska #7764397

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske crop-top tričko z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska - popis produktu

ŠPECIÁLNA KOLEKCIA 4F x ANNA LEWANDOWSKA   Crop-top tričko to časť lifestylovej kolekcie DOPAMINE BOOST, ktorá sa odkláňa od svojho športového štýlu. Výrazné módne akcenty v podobe riasenia materiálu a výrezov predstavujú aktuálne trendy. Spoločná paleta farieb vám umožní ľubovoľne kombinovať modely z celej kolekcie a vytvárať neobmedzené množstvo módnych outfitov.   VLASTNOSTI: priliehavý, krátky strih bez ramienok, ozdobné riasenie na poprsí, odnímateľný remienok na nosenie okolo krku, vnútorné silikónové prvky zabraňujú skĺznutiu, kostice na bokoch poskytujú dodatočnú podporu, elastický úplet s recyklovaným polyamidom (86 %), štítok s logom AL a 4F na boku.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske topy, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Produkt Dámske crop-top tričko z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska #7764397 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čierne tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámske crop-top tričko z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaDámske topy, Čierne tričká, Dámske tričká, Tielka, Dámske tielka
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske crop-top tričko z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska - história ceny a dostupnosti

Dámske crop-top tričko z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske crop-top tričko z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska - ako nakúpiť najvýhodnejšie?