Dámske čierne šľapky Madrid Big Buckle BF #9539153

Dámske čierne šľapky Madrid Big Buckle BF #9539153

Dámske čierne šľapky Madrid Big Buckle BF #9539153

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske čierne šľapky Madrid Big Buckle BF - popis produktu

Nenahraditeľné kožené Madrid Big Buckle šľapky, ktoré sú čoraz väčším hitom, musíte vlastniť aj Vy. Vzdušné šľapky, v ktorých bude mať Vaša noha viac voľnosti, bez toho aby bolo ovplyvnené pohodlie pri nosení. Jedná sa o veľmi pohodlné, pomocou pracky individuálne nastaviteľné šľapky. Chôdzou v sandáloch modeli Madrid mimovoľne posilňujete svaly nôh a lýtka. Efekt je dosiahnutý optimálnym umiestnením zapínania k anatomicky tvarovanej stielke. Pri každom kroku sa prsty na nohách napnú a následne uvoľnia, čo podporuje krvný obeh.

Produkt Dámske čierne šľapky Madrid Big Buckle BF #9539153 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Birkenstock, je vyrobený vo veľkosti 36, vo farebnej verzii ČIERNA, materiálové zloženie Eko koža.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske šľapky, je v ponuke značky Birkenstock, je vyrobený vo veľkosti 36, farebný variant je ČIERNA, materiál je Eko koža.

Dámske čierne šľapky Madrid Big Buckle BF - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosť36
Materiáleko koža
KategóriaDámska obuv, Šľapky, Dámske šľapky
ZnačkaBirkenstock
Veľkosť36
FarbaČIERNA
MateriálEko koža

Dámske čierne šľapky Madrid Big Buckle BF - história ceny a dostupnosti

Dámske čierne šľapky Madrid Big Buckle BF - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske čierne šľapky Madrid Big Buckle BF - ako nakúpiť najvýhodnejšie?