Dámske čierne šľapky Arizona BF III #7813355

Dámske čierne šľapky Arizona BF III #7813355

Dámske čierne šľapky Arizona BF III #7813355

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske čierne šľapky Arizona BF III - popis produktu

Obľúbená značka bola založená v roku 1774. Eco-Friendly výroba a použitie vysoko kvalitných a trvácnych materiálov pomáhajú chrániť životné prostredie. BIRKENSTOCK Arizona je skutočná klasika, ktorú už desiatky rokov obľubujú muži aj ženy. Tieto jednoduché šľapky s dvoma popruhmi majú nadčasový dizajn kombinovaný s vysokým komfortom. Horná časť je vyrobená zo syntetického materiálu Birko-Flor®, ktorý je príjemný pre pokožku. Šľapky sú anatomicky tvarované. Regular

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku Birkenstock, je vyrobený vo veľkosti 36, vo farebnej verzii ČIERNA, materiálové zloženie lakované v ponuke e-shopu Topankovo.sk.

Produkt Dámske čierne šľapky Arizona BF III #7813355 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske šľapky, je v ponuke značky Birkenstock, je vyrobený vo veľkosti 36, farebný variant je ČIERNA, materiál je lakované v ponuke e-shopu Topankovo.sk.

Dámske čierne šľapky Arizona BF III - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosť36
Materiállakované
KategóriaDámska obuv, Šľapky, Dámske šľapky
ZnačkaBirkenstock
Veľkosť36
FarbaČIERNA
Materiállakované
E-shopTopankovo.sk

Dámske čierne šľapky Arizona BF III - história ceny a dostupnosti

Dámske čierne šľapky Arizona BF III - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske čierne šľapky Arizona BF III - ako nakúpiť najvýhodnejšie?