Ľahké dámske priedušné čierne šľapky - 38

Ľahké dámske priedušné čierne šľapky - 38

Ľahké dámske priedušné čierne šľapky - 38

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ľahké dámske priedušné čierne šľapky - 38 - popis produktu

Jedinečné, ľahké a pohodlné - jednoducho dokonalé šľapky na leto! Ľahké dámske priedušné čierne šľapky postavené na rovnej jemnej platforme. Nazúvací model. Vyrobené z priedušného textilného materiálu. Hodia sa k šatám alebo sukniam v štýle boho. Tento módny strih spestrí vaše štylizácie! Podrážka je vyrobená z kombinácie peny a jutových dekorácií. Vložka je vyrobená z eko kože, ktorá je mäkká. Perfektné aj na každodenné použitie! Pri výbere veľkosti sa riaďte tabuľkou veľkostí.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Ľahké dámske priedušné čierne šľapky - 38 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Bellucci, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 38, vo farebnej verzii ČIERNA v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske šľapky, je v ponuke značky Bellucci, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 38, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Produkt Ľahké dámske priedušné čierne šľapky - 38 patrí do skupiny produktov Dámske žabky, patrí značke Bellucci, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 38, vo farbe ČIERNA, nájdete ho v e-shope Rouzit.sk.

Ľahké dámske priedušné čierne šľapky - 38 - parametre produktu

Veľkosť38
Typ podpätkuplochý
Farbačierna
Vonkajší materiáltextil
Zapínanienazúvacie
Špička topánkyotvorená
Vzordvojfarebný
Zateplenienie
Výška podpätkunízky (0-3 cm)
Vnútorný materiálekologická koža
Výška podpätku / platformy2,5 cm
KategóriaDámska obuv, Šľapky, Žabky, Dámske šľapky, Dámske žabky
ZnačkaBellucci, Rouzit
Veľkosť38
FarbaČIERNA
E-shopRouzit.sk

Ľahké dámske priedušné čierne šľapky - 38 - história ceny a dostupnosti

Ľahké dámske priedušné čierne šľapky - 38 - ďalšie zaujímavé produkty

Ľahké dámske priedušné čierne šľapky - 38 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?