Dámske červené papuče MJARTAN NIKA #1794315

Dámske červené papuče MJARTAN NIKA #1794315

Dámske červené papuče MJARTAN NIKA #1794315

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 16,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske červené papuče MJARTAN NIKA - popis produktu

 Domáca obuv slovenskej výroby - dámske a pánske papuče na každé počasie. Vyrobené z prírodných materiálov, vynikajú vlastnosťami: pohodlnosť, ľahkosť, trvácnosť.  Naše nohy nás denne nosia a preto by ste im mali doma dopriať relax. Ten dosiahnete zaručene papučkami MJARTAN NIKA, ktoré sú vhodné na každé ročné obdobie. Nohy spevníte zapínaním pomocou suchého zipsu, ktorý si viete akokoľvek prispôsobiť. Materiál - z vrchu je jemný, pohodlný, stielky sú z filcového materiálu. Sú to papuče s hrubšou gumenou podrážkou a ortopedickou vložkou, vďaka ktorej Vás nohy nebudú bolieť. 

Produkt Dámske červené papuče MJARTAN NIKA #1794315 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku MJARTAN, je vyrobený vo veľkosti 40, vo farebnej verzii červená, materiálové zloženie flís v ponuke e-shopu Johnc.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Domáca obuv, patrí pod značku MJARTAN, je vyrobený vo veľkosti 40, vo farebnej verzii červená, materiálové zloženie flís v ponuke e-shopu Johnc.sk.

Dámske červené papuče MJARTAN NIKA - parametre produktu

Veľkosť40
Farbačervená
Stielkasyntetika
Podošvagumená
Vzoráno (bodky)
Zatepleniestredné (čierny filc)
Výška platformy2 cm
Výška opätku4 cm
MateriálFlis
Pohlaviezeny
KategóriaDámska obuv, Papuče, Domáca obuv
ZnačkaMJARTAN
Veľkosť40
Farbačervená
Materiálflís
E-shopJohnc.sk

Dámske červené papuče MJARTAN NIKA - história ceny a dostupnosti

Dámske červené papuče MJARTAN NIKA - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske červené papuče MJARTAN NIKA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?