Dámske casual členkové ponožky (2-pack) - biele

Dámske casual členkové ponožky (2-pack) - biele

Dámske casual členkové ponožky (2-pack) - biele

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske casual členkové ponožky (2-pack) - biele - popis produktu

Ponožky sú ideálnou voľbou na každodenné aktivity. Vďaka použitiu mäkkých a pružných vlákien sa prispôsobujú tvaru chodidla a zabezpečujú pohodlie. Po nazutí obuvi sú neviditeľné a nevyčnievajú nad zvršok. Produkt je ideálny na letnú sezónu. Dámske bavlnené ponožky sú vyrobené v 68% z bavlny, vďaka čomu sú mäkké, odolné a príjemné na dotyk. Vďaka prísade polyesteru (29%) materiál si zachováva svoj strih a je odolný voči opotrebovaniu aj počas mnohých sezón. Dámske bavlnené ponožky v balení po 2 páry. Elastický materiál zaručuje správnu priliehavosť k chodidlu. Ploché švy na špičke zvyšujú pohodlie a predchádzajú podráždeniu pokožky a vzniku odrenín. Dámske členkové ponožky - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: 35-42 neviditeľný strih, ktorý nevyčnieva nad zvršok produkt je vyrobený v 68% z bavlny, preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk vďaka prísade polyesteru (29%) materiál si zachováva svoj strih a je odolný voči opotrebovaniu aj počas mnohých sezón jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom obsah balenia 2 páry elastický materiál zaručuje správnu priliehavosť ploché švy na špičke prinášajú používateľský komfort

Tento produkt nájdete v skupine Dámske ponožky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je biela, bílý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámske casual členkové ponožky (2-pack) - biele - parametre produktu

Farbabiela
Určeniefemale
KategóriaPonožky, Dámske ponožky
Značka4F
Farbabiela, bílý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske casual členkové ponožky (2-pack) - biele - história ceny a dostupnosti

Dámske casual členkové ponožky (2-pack) - biele - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske casual členkové ponožky (2-pack) - biele - ako nakúpiť najvýhodnejšie?