Dámske bikiny vrchná časť #7762661

Dámske bikiny vrchná časť #7762661

Dámske bikiny vrchná časť #7762661

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske bikiny vrchná časť - popis produktu

Vrchný diel dámskych plaviek to podprsenka bardotka. Tento produkt sme ušili z rýchloschnúceho materiálu. Zvýrazní a vyzdvihne poprsie.  Podprsenka má vystužené košíčky s kosticami. Ramienka našité na vonkajšej strane košíčkov sa dajú zaviazať okolo krku.   VLASTNOSTI: bardotka zdôrazňuje poprsie, ramienka sa dajú zaviazať okolo krku, vystužené košíčky s kosticami, produkt vyrobený z elastického a rýchloschnúceho materiálu, elastická páska pod poprsím je vybavená 3 - stupňovou reguláciou o zapínaním na háčik a očko, a preto zaručuje precíznu priliehavosť.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske podprsenky, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je limetková, limetový, zelená, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Produkt Dámske bikiny vrchná časť #7762661 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vrchný diel plaviek od značky 4F, vo farebnej verzii limetková, limetový, zelená v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Dámske bikiny vrchná časť - parametre produktu

Dámske bikiny vrchná časť - história ceny a dostupnosti

Dámske bikiny vrchná časť - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske bikiny vrchná časť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?