Dámske biele snehule BEAR #7963217

Dámske biele snehule BEAR #7963217

Dámske biele snehule BEAR #7963217

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske biele snehule BEAR - popis produktu

Dámske snehule sú v bielej farbe. Sú vyrobené zo syntetického materiálu. Čižmy sú zateplené ovčou vlnou.  Zapínajú sa na bočnej, vonkajšej strane čižiem pomocou suchého zipsu. Majú hrubšiu podrážku, vďaka čomu sú vhodné do zimného obdobia.

Produkt Dámske biele snehule BEAR #7963217 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku SKARPOL, je vyrobený vo veľkosti 41, vo farebnej verzii biela, materiálové zloženie syntetika v ponuke e-shopu Johnc.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske čižmy od značky SKARPOL, je vyrobený vo veľkosti 41, farebné prevedenie je biela, je vyrobený z materiálu syntetika, nájdete ho u predajcu Johnc.sk.

Produkt Dámske biele snehule BEAR #7963217 patrí do skupiny produktov Dámske snehule od značky SKARPOL, je vyrobený vo veľkosti 41, farebné prevedenie je biela, je vyrobený z materiálu syntetika, nájdete ho u predajcu Johnc.sk.

Dámske biele snehule BEAR - parametre produktu

Veľkosť41
Farbabiela
Podošvagumená
Zateplenieovčia vlna
Výška topánok31 cm
Výška platformy2 cm
Výška opätku4 cm
MateriálSyntetika
Pohlaviezeny
KategóriaDámska obuv, Čižmy, Dámske čižmy, Snehule, Dámske snehule
ZnačkaSKARPOL
Veľkosť41
Farbabiela
Materiálsyntetika
E-shopJohnc.sk

Dámske biele snehule BEAR - história ceny a dostupnosti

Dámske biele snehule BEAR - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske biele snehule BEAR - ako nakúpiť najvýhodnejšie?