Dámske biele šľapky Birkenstock Madrid EVA #3407514

Dámske biele šľapky Birkenstock Madrid EVA #3407514

Dámske biele šľapky Birkenstock Madrid EVA #3407514

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske biele šľapky Birkenstock Madrid EVA - popis produktu

Pohodlné, zdraviu prospešné a v najvyššej kvalite - presne také sú ortopedické šľapky od nemeckej značky Birkenstock. Šľapky navyše momentálne patria k najväčší módnym hitom a sú vhodné do školy do práce, rovnako ako nákupy alebo prechádzky mestom. Anatomicky tvarovaná stielka sa prispôsobuje chodidlu a pre maximálny komfort je celá šľapka vyrobená z odľahčeného EVA materiálu. Pohodlie počas chôdze nohám dodáva aj hlboká pätná miska, ktorá zaisťuje chodidlu oporu, podporuje prirodzený tvar päty a chráni pred natiahnutím väzov. Neváhajte a doprajte svojim nohám to najlepšie, čo môžete - zdravú chôdzu!

Produkt Dámske biele šľapky Birkenstock Madrid EVA #3407514 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Birkenstock, je vyrobený vo veľkosti 37, vo farebnej verzii biela.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske šľapky, je v ponuke značky Birkenstock, je vyrobený vo veľkosti 37, farebný variant je biela.

Dámske biele šľapky Birkenstock Madrid EVA - parametre produktu

Farbabiela
Veľkosť37
KategóriaDámska obuv, Šľapky, Dámske šľapky
ZnačkaBirkenstock
Veľkosť37
Farbabiela

Dámske biele šľapky Birkenstock Madrid EVA - história ceny a dostupnosti

Dámske biele šľapky Birkenstock Madrid EVA - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske biele šľapky Birkenstock Madrid EVA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?