Dámska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou a s dĺžkou po kolená - čierna

Dámska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou a s dĺžkou po kolená - čierna

Dámska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou a s dĺžkou po kolená - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou a s dĺžkou po kolená - čierna - popis produktu

Dámska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou a s dĺžkou po kolená. Produkt vyrobený z hladkej tkaniny s hydrofóbnou úpravou. Má ľahkú syntetickú výplň usporiadanú do širokého prešívania, ktorá zaisťuje optimálnu úroveň tepla počas chladnejších dní. Funguje dobre počas zamračených a slnečných dní v prechodnom období. Ochranu pred vetrom zabezpečuje integrovaná kapucňa. Po bokoch sme umiestnili 2 otvorené vrecká. Ako prať páperovú bundu?   Dámska dlhá zatepľovacia vesta - VLASTNOSTI: strih so širokým prešívaním, s dĺžkou po kolená, otvorené bočné vrecká, kapucňa bez možnosti nastavenia integrovaná na vysokom stojačiku, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, dvojcestný hlavný zips je prekrytý vnútornou vetroodolnou légou, horné zakončenie zipsu je prekryté látkou na ochranu brady, syntetická výplň usporiadaná do širokých prešívaných komôr zabezpečí optimálny tepelný komfort počas používania.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Produkt Dámska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou a s dĺžkou po kolená - čierna patrí do skupiny produktov Dámske vesty, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Dámska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou a s dĺžkou po kolená - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Vesty, Dámske vesty, Kôlne
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou a s dĺžkou po kolená - čierna - história ceny a dostupnosti

Dámska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou a s dĺžkou po kolená - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou a s dĺžkou po kolená - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?