Dámska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Anna Lewandowska #7764389

Dámska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Anna Lewandowska #7764389

Dámska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Anna Lewandowska #7764389

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Anna Lewandowska - popis produktu

ŠPECIÁLNA KOLEKCIA 4F x ANNA LEWANDOWSKA   Kolekcia DOPAMINE BOOST je podstatou energie a endorfínov z pohybu. Šťavnaté farby - fialová a oranžová - a sýta čokoládovo hnedá odrážajú radosť zo športu. Tepláková mikina bez kapucne doplní váš športový vzhľad pred tréningom aj po ňom. Pohodlný strih a mäkký, priedušný úplet s organickou bavlnou (78 %) budú ideálne aj na každodenné nosenie. Spoločná paleta farieb umožňuje ľubovoľnú kombináciu tréningových a lifestylových outfitov.   VLASTNOSTI: škatuľový strih, nerozopínateľný strih bez kapucne, znížené švy rukávov, mäkký materiál z organickej bavlny (78%) a recyklovaného polyesteru (22%), menšia potlač s logom AL na prednej strane, väčšia potlač na zadnej strane, na rukáve jemná potlač s logom 4F.

Produkt Dámska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Anna Lewandowska #7764389 patrí do skupiny produktov Dámske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe fialová, fialový a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je fialová, fialový a je prispôsobený female.

Dámska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Anna Lewandowska - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaMikiny, Tepláky, Dámske mikiny, Dámske tepláky
Značka4F
Farbafialová, fialový
Určeniefemale

Dámska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Anna Lewandowska - história ceny a dostupnosti

Dámska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Anna Lewandowska - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Anna Lewandowska - ako nakúpiť najvýhodnejšie?