Dámska taška na jogu (36L) - fialová

Dámska taška na jogu (36L) - fialová

Dámska taška na jogu (36L) - fialová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska taška na jogu (36L) - fialová - popis produktu

Jogová kolekcia DELIGHTS OF MEDITATION je určená ženám, ktoré hľadajú pokoj, rovnováhu, pohodu a relaxáciu. Farebnú paletu tvoria farby ako béžová, svetlofialová, hnedá a čierna. Dámska taška na jogu je praktický doplnok, ktorý doplní športový outfit a spája štýlový dizajn s funkčným využitím. Pohodlný obdĺžnikový dizajn s nastaviteľným ramenným popruhom vám umožní uložiť si potrebné veci na jogu, ako je podložka alebo fľaša s vodou. Ďalšie menšie vrecká uľahčujú usporiadanie jednotlivých vecí. Fitness taška na jogu je vyrobená zo syntetického materiálu s hladkým povrchom, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny a potom po nej voľne steká. Športová taška na jogu má dvojité široké držadlo na nosenie v ruke alebo na ramene. Hlavné vrecko so zapínaním na zips. Zadné vrecko so zapínaním na zips. Na bokoch sú 2 vrecká zo sieťoviny, ktoré sa zapínajú pomocou tunelovej šnúrky so stopkou. Vnútri sú tri ďalšie vrecká: 2 otvorené a 1 so zapínaním na zips a malá priehradka na fľašu. Mäkké, nepolstrované dno. Elastické popruhy na prednej strane umožňujú pohodlné prenášanie podložky na cvičenie. Taška na jogu 36L - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 34 x 55 cm (šírka x výška) objem: cca. 36 L produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí dvojité ucho na nosenie v ruke alebo na ramene hlavné vrecko je zapínané na zips predné vrecko so zapínaním na zips 2 bočné vrecká so sťahovacou šnúrkou so stopkou 3 vnútorné vrecká: 2 otvorené + 1 zapínanie na zips vnútorné vrecko na fľašu mäkké, nepolstrované dno popruhy na prednej strane na prenášanie podložky hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti

Produkt Dámska taška na jogu (36L) - fialová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske tašky, patrí značke 4F, vo farbe fialová, fialový a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Športové tašky, patrí pod značku 4F, vo farbe fialová, fialový a je navrhnutý female.

Dámska taška na jogu (36L) - fialová - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaTašky, Dámske tašky, Športové tašky
Značka4F
Farbafialová, fialový
Určeniefemale

Dámska taška na jogu (36L) - fialová - história ceny a dostupnosti

Dámska taška na jogu (36L) - fialová - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska taška na jogu (36L) - fialová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?