Dámska športová podprsenka Under Armour Crossback Low #4474841

Dámska športová podprsenka Under Armour Crossback Low #4474841

Dámska športová podprsenka Under Armour Crossback Low #4474841

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska športová podprsenka Under Armour Crossback Low - popis produktu

Podprsenka pre ľahšie aktivity a celodenné pohodlie.- odnímateľné vypchávky s perforáciou pre lepší tvar a priedušnosť- tenký, elastický spodný pás a ramienka s logom Under Armour- extra hladká, dvojvrstvová tkanina HeatGear®- technológia proti zápachuMateriál: polyester, elastan

Produkt Dámska športová podprsenka Under Armour Crossback Low #4474841 patrí do skupiny produktov Spodné prádlo od značky Under Armour, je vyrobený vo veľkosti XL, farebné prevedenie je Other, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské prádlo, je v ponuke značky Under Armour, veľkosť odpovedá označeniu XL, farebné prevedenie je Other v ponuke e-shopu Factcool.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska športová podprsenka Under Armour Crossback Low #4474841 patrí do skupiny produktov Dámske spodné prádlo, vyrába ho značka Under Armour, je vyrobený vo veľkosti XL, farebné prevedenie je Other, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý female.

Dámska športová podprsenka Under Armour Crossback Low - parametre produktu

Dámska športová podprsenka Under Armour Crossback Low - história ceny a dostupnosti

Dámska športová podprsenka Under Armour Crossback Low - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska športová podprsenka Under Armour Crossback Low - ako nakúpiť najvýhodnejšie?