Dámska rýchloschnúca cyklistická bunda - čierna

Dámska rýchloschnúca cyklistická bunda - čierna

Dámska rýchloschnúca cyklistická bunda - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska rýchloschnúca cyklistická bunda - čierna - popis produktu

Dámska cyklistická mikina - spoľahlivá podpora na krátke aj dlhé trasy Oblečenie určené na cyklistiku bolo vytvorené s ohľadom na nadšencov cestnej cyklistiky všetkých úrovní. Vďaka použitiu funkčných materiálov s prispôsobenou konštrukciou je vrchné oblečenie nielen ľahké, ale poskytuje aj voľnosť pohybu potrebnú na maximálny výkon na ceste. Funkčné tkaniny s technológiou 4FDry účinne odvádzajú vlhkosť von, čím eliminujú pocit chladu a udržiavajú vás v pohodlí aj počas intenzívneho cvičenia. Pohodlný strih spolu s elastickými vláknami neobmedzuje pohyb pri jazde v aerodynamickej polohe. Použité riešenia zasa podporia pohodlie na trase. Je to kombinácia technológie a funkčného dizajnu, ktorá vám umožní plne sa sústrediť na jazdu. Mikina je vďaka svojej ľahkej konštrukcii ideálna na jazdu v teplejšom počasí. Produkt je vyrobený z priedušného materiálu, ktorý odvádza vlhkosť a zabraňuje prehriatiu. To zaručuje nielen pohodlie, ale aj ochranu v prípade náhlej zmeny počasia. Tento produkt má priliehavý slim strih, ktorý prilieha k telu, a štandardnú dĺžku, ktorá siaha po líniu bokov. Mikinu možno použiť samostatne alebo ako druhú vrstvu na funkčné tričko alebo pod tenkú bundu s laminátom. Pozrite si: Ako sa obliecť na bicykel? Pozrite si: Ako prať športové oblečenie a obuv? Maximálny komfort vďaka podporným technológiám: rýchloschnúce vlákna 4FDry a filter UPF 50+ Materiál potiahnutý filtrom UPF 50+ chráni pokožku pred škodlivými slnečnými lúčmi. Rýchloschnúca úprava s technológiou 4FDry podporuje správny odvod vlhkosti počas jazdy v teréne. Detaily, ktoré oceníte počas jazdy: cyklistické vrecká a reflexné prvky Krk je zakrytý stojacím golierom, ktorý chráni pred miernym chladom. Rukávy sú zakončené manžetami bez možnosti nastavenia. Okrem toho sú na zadnej strane 3 otvorené vrecká. Dámska priedušná cyklistická mikina sa zapína na jednosmerný hlavný zips s vnútornou vetroodolnou légou, ktorá znižuje prenikanie chladu do mikiny. Nenastaviteľný lem je z vnútornej strany pokrytý silikónovou protišmykovou vrstvou, ktorá zabraňuje rolovaniu mikiny počas intenzívnej jazdy. To je doplnené reflexnými prvkami na podporu viditeľnosti pri jazde pri zhoršených svetelných podmienkach. Raglánová konštrukcia rukávov neobmedzuje pohyb počas jazdy. Predĺžená zadná časť chráni chrbát. Dámska cyklistická mikina - VLASTNOSTI: strih: slim, ktorý prilieha k telu ponúkane veľkosti: XS-XXL štandardný strih s dĺžkou po boky rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok výstrih so stojačikom manžety bez regulácie otvorené vrecká na zadnej strane jednocestný hlavný zips prekrytý vnútornou vetroodolnou légou spodná časť s protišmykovou silikónovou vrstvou reflexné prvky raglánové rukávy predĺžená zadná časť, chráni chrbát

Produkt Dámska rýchloschnúca cyklistická bunda - čierna patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska rýchloschnúca cyklistická bunda - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Krátke bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Dámska rýchloschnúca cyklistická bunda - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaMikiny, Dámske bundy, Dámske mikiny, Krátke bundy, Cyklistika, Dlhé bundy
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska rýchloschnúca cyklistická bunda - čierna - história ceny a dostupnosti

Dámska rýchloschnúca cyklistická bunda - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska rýchloschnúca cyklistická bunda - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?