Dámska štýlová prešívaná khaki vesta - M

Dámska štýlová prešívaná khaki vesta - M

Dámska štýlová prešívaná khaki vesta - M

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska štýlová prešívaná khaki vesta - M - popis produktu

Osvežte si svoju zimnú šatníkovú kolekciu s našou štýlovou prešívanou vestou, ktorá prinesie do vašich dní teplo a šarm. Jej dizajn, zdobený hladkým vzorom a vyrobený z odolného materiálu, ju predurčuje pre chladné obdobie jeseň-zima. Vesta je vybavená páperovým plnením, čo zabezpečí dostatok tepla aj v tých najchladnejších dňoch. Navyše, kapucňa je praktickým doplnkom, ktorý vás ochráni pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Vestu môžete jednoducho prať v práčke pri teplote 30°C, čo z nej robí praktický a ľahko udržiavateľný kúsok do vášho šatníka. S touto vestou získate nielen pohodlie, ale aj štýl, ktorý vám prinesie radosť v každom chladnom dni.VeľkosťVýškaObvod hrudníkaRukáv DĺžkaS160-1648259M162-1728661L164-1749163XL166-1789665

Produkt Dámska štýlová prešívaná khaki vesta - M patrí do skupiny produktov Dámske vesty, vyrába ho značka SUBLEVEL, je vyrobený vo veľkosti M, farebná verzia je khaki, materiálové prevedenie je 100% Polyamid, v ponuke predajcu Rouzit.sk.

Dámska štýlová prešívaná khaki vesta - M - parametre produktu

VeľkosťM
Modelkamá výšku 175 cm, prsia 84 cm, pás 61 cm, boky 91 cm
Farbakhaki
Vzorprešívaný
Materiál100% polyamid
Výstrihs kapucňou
Strihjednoduchý
Dĺžkadlhá
Zatepleniepáperové
Praniev práčke pri 30°
KategóriaVesty, Dámske vesty
ZnačkaSUBLEVEL
VeľkosťM
Farbakhaki
Materiál100% Polyamid
E-shopRouzit.sk

Dámska štýlová prešívaná khaki vesta - M - história ceny a dostupnosti

Dámska štýlová prešívaná khaki vesta - M - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska štýlová prešívaná khaki vesta - M - ako nakúpiť najvýhodnejšie?