Dámska polokošeľa B&C Inspire organic #2871301

Dámska polokošeľa B&C Inspire organic #2871301

Dámska polokošeľa B&C Inspire organic #2871301

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska polokošeľa B&C Inspire organic - popis produktu

Dámska polokošeľa s krátkym rukávom od značky B&C. Vďaka modernému strihu a klasickému dizajnu polokošele so zapínaním na dva gombíky a golierom je idálnou na každodenné nosenie a dokonale padne každej postave.- gramáž: 170 g/m²Materiál: 100% bavlna (organická)

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske topy, patrí pod značku B&C, je vyrobený vo veľkosti L, vo farebnej verzii ČIERNA v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska polokošeľa B&C Inspire organic #2871301 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čierne tričká, je v ponuke značky B&C, je vyrobený vo veľkosti L, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tričká, je v ponuke značky B&C, je vyrobený vo veľkosti L, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je prispôsobený female.

Dámska polokošeľa B&C Inspire organic - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniefemale
KategóriaDámske topy, Čierne tričká, Dámske tričká, Dámske polokošele
ZnačkaB&C
VeľkosťL
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shopBezvasport.sk

Dámska polokošeľa B&C Inspire organic - história ceny a dostupnosti

Dámska polokošeľa B&C Inspire organic - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska polokošeľa B&C Inspire organic - ako nakúpiť najvýhodnejšie?