Dámska listová kabelka zelená - Michelle Moon Danielle

Dámska listová kabelka zelená - Michelle Moon Danielle

Dámska listová kabelka zelená - Michelle Moon Danielle

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska listová kabelka zelená - Michelle Moon Danielle - popis produktu

Listová kabelka Danielle od značky Michelle Moon je ideálnym doplnkom na všetky spoločenské udalosti. Po otvorení chlopne s kovovým doplnkom, ponúkne miesto na uloženie všetkých vašich osobných vecí. Krásne bude v ruke, rovnako aj na ramene, vďaka dlhému koženkovému popruhu. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 23 x 13 x 5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: fixná dĺžka, odnímateľný Kód tovaru: KX0929

Produkt Dámska listová kabelka zelená - Michelle Moon Danielle patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Listová kabelka, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska listová kabelka zelená - Michelle Moon Danielle je možné nájsť medzi produktmi v skupine Listové kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska listová kabelka zelená - Michelle Moon Danielle - parametre produktu

Dámska listová kabelka zelená - Michelle Moon Danielle - história ceny a dostupnosti

Dámska listová kabelka zelená - Michelle Moon Danielle - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska listová kabelka zelená - Michelle Moon Danielle - ako nakúpiť najvýhodnejšie?