Dámska ľadvinka tmavo modrá - Firenze Atticus

Dámska ľadvinka tmavo modrá - Firenze Atticus

Dámska ľadvinka tmavo modrá - Firenze Atticus

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska ľadvinka tmavo modrá - Firenze Atticus - popis produktu

Táto kráska bude Vašou spoľahlivou parťáčkou na výlety, prechádzky, do mesta alebo aj na koncert a zároveň vždy perfektne doplní Váš outfit. Hlavný úložný priestor obličky zabezpečíte dvojitým zipsom, vo vnútri po stranách potom nájdete aj menšie priehradky na zips a otvorené vrecko. Ďalšie užitočné vrecko sa nachádza na zadnej strane kabelky. Popruh je z príjemnej textílie, ktorý Vám pohodlne padne okolo tela. Jeho dĺžku si môžete prispôsobiť. Bonusom je potom malé samostatné vrecko s mini klopou na patentku, ktorú využijete napríklad na Vaše mince či iné drobnosti. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 30 x 17 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: T8641-4

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske tašky, patrí značke FIRENZE, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska ľadvinka tmavo modrá - Firenze Atticus je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske ľadvinky, patrí pod značku FIRENZE, v ponuke predajcu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska ľadvinka tmavo modrá - Firenze Atticus - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaTašky, Dámske tašky, Ľadvinky, Dámske ľadvinky
ZnačkaFIRENZE
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska ľadvinka tmavo modrá - Firenze Atticus - história ceny a dostupnosti

Dámska ľadvinka tmavo modrá - Firenze Atticus - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska ľadvinka tmavo modrá - Firenze Atticus - ako nakúpiť najvýhodnejšie?