Dámska koženková kabelka-batoh čierna - Romina Geria

Dámska koženková kabelka-batoh čierna - Romina Geria

Dámska koženková kabelka-batoh čierna - Romina Geria

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 35 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska koženková kabelka-batoh čierna - Romina Geria - popis produktu

Dámska kabelka cez rameno a batôžtek v jednom od značky Romina. Praktický a štýlový doplnok do mesta, na prechádzky aj do práce. Úložný priestor uzavrite na zips, vo vnútri ho delí na dve časti vrecko na zips. Postranné vrecko na zips aj voľné vrecká slúžia na uloženie drobností. Malé vrecko na zips nájdete na zadnej strane. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní! A4: áno, tesne Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 35 x 33 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 60 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: D514

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky ROMINA & CO. BAGS v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska koženková kabelka-batoh čierna - Romina Geria patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke ROMINA & CO. BAGS, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kabelky cez rameno, vyrába ho značka ROMINA & CO. BAGS, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska koženková kabelka-batoh čierna - Romina Geria - parametre produktu

Dámska koženková kabelka-batoh čierna - Romina Geria - história ceny a dostupnosti

Dámska koženková kabelka-batoh čierna - Romina Geria - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska koženková kabelka-batoh čierna - Romina Geria - ako nakúpiť najvýhodnejšie?