Dámska kožená puzdrová peňaženka červená - Gregorio Clorinna

Dámska kožená puzdrová peňaženka červená - Gregorio Clorinna

Dámska kožená puzdrová peňaženka červená - Gregorio Clorinna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 36 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená puzdrová peňaženka červená - Gregorio Clorinna - popis produktu

Luxusná puzdrová peňaženka na zips v ktorej nájdete množstvo priehradiek pre vaše platobné karty, doklady, peniaze a množstvo ďalších drobností. Na mince je tam vrecko na zips. Peňaženka má aj prídavné malé uško, na držanie v ruke. Na prednej strane logo značky. Dodávané v darčekovej krabičke. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. Materiál: pravá koža, lakovaná Rozmery (max.): 20 x 11 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: SH119

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske peňaženky, patrí značke Gregorio, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená puzdrová peňaženka červená - Gregorio Clorinna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené peňaženky od značky Gregorio v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Puzdrá na karty, je v ponuke značky Gregorio v ponuke e-shopu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kožená puzdrová peňaženka červená - Gregorio Clorinna - parametre produktu

Dámska kožená puzdrová peňaženka červená - Gregorio Clorinna - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená puzdrová peňaženka červená - Gregorio Clorinna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená puzdrová peňaženka červená - Gregorio Clorinna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?