Dámska kožená peňaženka zelená - Gregorio Ilarrina

Dámska kožená peňaženka zelená - Gregorio Ilarrina

Dámska kožená peňaženka zelená - Gregorio Ilarrina

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 38 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená peňaženka zelená - Gregorio Ilarrina - popis produktu

Peňaženka je ušitá z lakovanej zelenej kože. Na zadnej strane má rámčekovú komoru na mince, ktorá je rozdelená na dve časti. Na druhej strane je priestor uzatvárateľný cvokom, kde sa nachádzajú priehradky na vaše platobné karty a doklady. Dva fochy potom pojmú vaše bankovky. Na prednej strane nájdete logo značky. Dodáva sa v darčekovej krabičke. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete do 30 dní.   A4: nie Materiál: pravá koža, lakovaná Rozmery (max.): 15 x 10 x 4 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: PT108

Tento produkt nájdete v skupine Dámske peňaženky, patrí značke Gregorio, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená peňaženka zelená - Gregorio Ilarrina patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Gregorio v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Peňaženky na mince od značky Gregorio v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený female.

Dámska kožená peňaženka zelená - Gregorio Ilarrina - parametre produktu

Dámska kožená peňaženka zelená - Gregorio Ilarrina - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená peňaženka zelená - Gregorio Ilarrina - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená peňaženka zelená - Gregorio Ilarrina - ako nakúpiť najvýhodnejšie?