Dámska kožená peňaženka sivá - Gregorio Gluliana

Dámska kožená peňaženka sivá - Gregorio Gluliana

Dámska kožená peňaženka sivá - Gregorio Gluliana

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená peňaženka sivá - Gregorio Gluliana - popis produktu

Veľká a neprehliadnuteľná dámska lakovaná peňaženka, od značky Gregorio. Po rozopnutí cvoku, ponúka dostatok miesta na uloženie vašich papierových peňazí a na kovové mince je tam vrecko na zips. Nájdete tam aj množstvo priehradiek na vaše doklady a platobné karty. Prednú časť zdobí štýlové logo značky. Peňaženka sa dodáva v darčekovom balení. Skvelý kúsok, ktorý nemožno prehliadnuť! Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: pravá koža, lakovaná Rozmery (max.): 19 x 10 x 4 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: GREGORIO-SH102

Produkt Dámska kožená peňaženka sivá - Gregorio Gluliana je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske peňaženky, patrí značke Gregorio, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené peňaženky od značky Gregorio v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Produkt Dámska kožená peňaženka sivá - Gregorio Gluliana patrí do skupiny produktov Veľké peňaženky, patrí značke Gregorio, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska kožená peňaženka sivá - Gregorio Gluliana - parametre produktu

Dámska kožená peňaženka sivá - Gregorio Gluliana - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená peňaženka sivá - Gregorio Gluliana - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená peňaženka sivá - Gregorio Gluliana - ako nakúpiť najvýhodnejšie?