Dámska kožená peňaženka koňaková - Lagen Margarita

Dámska kožená peňaženka koňaková - Lagen Margarita

Dámska kožená peňaženka koňaková - Lagen Margarita

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 56 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená peňaženka koňaková - Lagen Margarita - popis produktu

Dámska kožená peňaženka od českej značky Lagen, Vás zaujme na prvý pohľad. Kvalitné spracovanie, moderný dizajn a elegantná nadčasovosť sú synonymom značky. Značka Lagen, je špička vo svojom obore! Po otvorení klopy na cvok, nájdete priehradky na doklady, platobné karty aj papierové bankovky. Je tam aj veľké vrecko na zips na mince. Na zadnej strane nájdete vrecko na zips a na prednej strane logo značky. Dodávame v darčekovej krabičke. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete do 30tich dní. A4: nie Materiál: pravá koža Rozmery (max.): 18,5 x 9,5 x cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: BLC4389

Produkt Dámska kožená peňaženka koňaková - Lagen Margarita patrí do skupiny produktov Dámske peňaženky, patrí značke Lagen, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené peňaženky od značky Lagen v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kožená peňaženka koňaková - Lagen Margarita - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaPeňaženky, Dámske peňaženky, Kožené peňaženky, Sponky
ZnačkaLagen
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kožená peňaženka koňaková - Lagen Margarita - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená peňaženka koňaková - Lagen Margarita - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená peňaženka koňaková - Lagen Margarita - ako nakúpiť najvýhodnejšie?