Dámska kožená peňaženka červená - Gregorio Paulla

Dámska kožená peňaženka červená - Gregorio Paulla

Dámska kožená peňaženka červená - Gregorio Paulla

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená peňaženka červená - Gregorio Paulla - popis produktu

Dámska kožená peňaženka, v lakovanom prevedení s hadím vzorom, pre váš každý deň. Peňaženka sa otvára zipsom, vo vnútri je množstvo priehradok na platobné karty, doklady aj papierové peniaze. Pre kovové mince, vrecko na zips. Na prednej strane je logo značky. Peňaženka má prídavné pútko, na nosenie na zápästí. Dodávame v darčekovej krabičke. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: pravá koža, lakovaná Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 20 x 11 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: BC119

Tento produkt nájdete v skupine Dámske peňaženky, patrí značke Gregorio, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená peňaženka červená - Gregorio Paulla patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Gregorio v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kožená peňaženka červená - Gregorio Paulla - parametre produktu

Dámska kožená peňaženka červená - Gregorio Paulla - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená peňaženka červená - Gregorio Paulla - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená peňaženka červená - Gregorio Paulla - ako nakúpiť najvýhodnejšie?