Dámska kožená malá peňaženka modrá - Gregorio Manuella

Dámska kožená malá peňaženka modrá - Gregorio Manuella

Dámska kožená malá peňaženka modrá - Gregorio Manuella

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená malá peňaženka modrá - Gregorio Manuella - popis produktu

Trendy malá dámska peňaženka od značky Gregorio z lakovanej kože, ktorú si zamilujete. Po rozopnutí cvoku sa vám ponúkne priestor pre vaše peniaze, doklady a platobné karty v prakticky rozdelených priehradkách. Po boku je priehradka na zips, pre vaše mince. Prednú stranu zdobí logo značky. Dodávané v darčekovej krabičke. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete do 30tich dní. A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 10 x 13 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: GF115

Tento produkt nájdete v skupine Dámske peňaženky, patrí značke Gregorio, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená malá peňaženka modrá - Gregorio Manuella patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Gregorio v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Malé peňaženky, patrí pod značku Gregorio, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kožená malá peňaženka modrá - Gregorio Manuella - parametre produktu

Dámska kožená malá peňaženka modrá - Gregorio Manuella - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená malá peňaženka modrá - Gregorio Manuella - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená malá peňaženka modrá - Gregorio Manuella - ako nakúpiť najvýhodnejšie?