Dámska kožená kabelka koňaková - Delami Vera Pelle Arttika

Dámska kožená kabelka koňaková - Delami Vera Pelle Arttika

Dámska kožená kabelka koňaková - Delami Vera Pelle Arttika

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka koňaková - Delami Vera Pelle Arttika - popis produktu

Táto veľká pevná kožená kabelka Vás môže sprevádzať každý deň. Hodí sa ako do spoločnosti, tak aj ako pravá ruka do práce a do mesta. Má ideálne dlhšie uši a tak krásne sedí na ramene. Zatváranie je vyriešené zipsom. Vnútri nájdete bočné vrecká, pre drobnosti. Na zadnej strane tiež vrecko na zips. Na prednej strane logo značky a po stranách kabelky sú designové prvky. Kovanie je v módnej zlatej farbe. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: pravá koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 45 x 29,5 x 16 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 68 cm Kód tovaru: HAI00270103-NEW

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka koňaková - Delami Vera Pelle Arttika je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená kabelka koňaková - Delami Vera Pelle Arttika - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Kožené kabelky
ZnačkaDelami Vera Pelle
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kožená kabelka koňaková - Delami Vera Pelle Arttika - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka koňaková - Delami Vera Pelle Arttika - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka koňaková - Delami Vera Pelle Arttika - ako nakúpiť najvýhodnejšie?