Dámska kožená crossbody kabelka svetlo hnedá - Katana Sinula

Dámska kožená crossbody kabelka svetlo hnedá - Katana Sinula

Dámska kožená crossbody kabelka svetlo hnedá - Katana Sinula

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená crossbody kabelka svetlo hnedá - Katana Sinula - popis produktu

Pokiaľ neholdujete módnym trendom, ale chcete nadčasovosť a kvalitu, tak na tomto kúsku môžete pokojne postaviť svoj šatník. Novú crossbody kabelku od značky Katana v módnej čiernej farbe, ktorú ľahko skombinujete so svojim štýlom, si jednoducho zamilujete. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Precízne spracovaná koža s hladkým povrchom skvele ladí s kovaním v mosadznej farbe. Prednú stranu zdobí dizajnový prestrih, ozdobne prešitý. Popri vzhľade tejto crossbody stojí aj jej praktickosť. Hlavný úložný priestor je rozdelený na polovicu a prekvapí vás, koľko kabelka pojme vecí. Vnútri nájdete menšie uzatvárateľné vrecká. Kožený popruh je pevne našitý, môžete regulovať jeho dĺžku. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery : 23 x 16,5 x 7,5 (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód: 66820

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka svetlo hnedá - Katana Sinula je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky KATANA v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku KATANA, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka svetlo hnedá - Katana Sinula patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky KATANA v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená crossbody kabelka svetlo hnedá - Katana Sinula - parametre produktu

Dámska kožená crossbody kabelka svetlo hnedá - Katana Sinula - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená crossbody kabelka svetlo hnedá - Katana Sinula - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená crossbody kabelka svetlo hnedá - Katana Sinula - ako nakúpiť najvýhodnejšie?