Dámska kabelka žltá - David Jones Aminisha

Dámska kabelka žltá - David Jones Aminisha

Dámska kabelka žltá - David Jones Aminisha

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka žltá - David Jones Aminisha - popis produktu

Pre ženy, ktoré vyhľadávajú luxus v podobe módnych, elegantných, syntetických kabeliek je tu značka David Jones a kabelka do ruky alebo aj cez plece Aminisha. Krásna, pevnejšia, žltá, mierne vráskavá kabelka s hladkou chlopňou, ktorej dominuje kovová spona s opaskom, sa otvára otočným klipom (360 °). Pod klopou nájdete dve hlavné vrecká, jedno so zipsom a jedno s magnetickým nitom. V oboch nájdete ďalšie vrecká na drobnosti a cennosti a ďalšie vrecko nájdete aj na zadnej strane kabelky. Spodná strana má kovové cvoky. Kabelku môžete nosiť v ruke alebo na predlaktí, ucho je dostatočne dlhé. Pripnúť môžete aj popruh a nosiť tak kabelku pohodlne cez plece. Skvelým doplnkom Vám bude v meste, ale aj v spoločnosti. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 29 x 21 x 11,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 16 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: 6213-2

Produkt Dámska kabelka žltá - David Jones Aminisha patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kabelka žltá - David Jones Aminisha - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky
ZnačkaDavid Jones
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka žltá - David Jones Aminisha - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka žltá - David Jones Aminisha - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka žltá - David Jones Aminisha - ako nakúpiť najvýhodnejšie?