Dámska kabelka na rameno zelená - Firenze Eliana

Dámska kabelka na rameno zelená - Firenze Eliana

Dámska kabelka na rameno zelená - Firenze Eliana

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka na rameno zelená - Firenze Eliana - popis produktu

Štýlová taška cez rameno s vychytanými zipsami na prednej strane, navyše z príjemnej koženky, ktorá vydrží. Túto krásnu kombináciu nám prináša obľúbená značka Firenze. Kabelku využijete prakticky každý deň, do práce, do školy, na menší nákup, na výlet aj do mesta. Delený úložný priestor zabezpečíte zipsom, na drobnosti poslúži menšie vrecko na zadnej strane. Pevné a dostatočne dlhé uši Vám potom doprajú stopercentné pohodlie pri nosení cez rameno alebo v ruke aj pri väčšej záťaži. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 38 x 28 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 66 cm Kód tovaru: 1768D

Produkt Dámska kabelka na rameno zelená - Firenze Eliana patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky FIRENZE v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tašky, patrí značke FIRENZE, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kabelka na rameno zelená - Firenze Eliana patrí do skupiny produktov Tašky na rameno, je v ponuke značky FIRENZE v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený female.

Dámska kabelka na rameno zelená - Firenze Eliana - parametre produktu

Dámska kabelka na rameno zelená - Firenze Eliana - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka na rameno zelená - Firenze Eliana - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka na rameno zelená - Firenze Eliana - ako nakúpiť najvýhodnejšie?