Dámska kabelka do ruky taupe - David Jones Juana

Dámska kabelka do ruky taupe - David Jones Juana

Dámska kabelka do ruky taupe - David Jones Juana

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky taupe - David Jones Juana - popis produktu

Hlavné vrecko kabelky Juana je na zips, vo vnútri miesto pre vaše osobné veci. Ďalej nesmie chýbať postranné vnútorné priehradky na drobnosti či mobil. Kabelka má po stranách ďalšie dve vrecká, ktoré zaistíte cvokom. Uchá sú pevné a kratšie do ruky, dlhý popruh pre pohodlné nosenie na ramene na pripnutie. Na prednej strane jemné logo značky v striebornej farbe. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až do 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 33 x 23 x 14 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 41 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: CM6927

Produkt Dámska kabelka do ruky taupe - David Jones Juana je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kabelky do ruky od značky David Jones, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Produkt Dámska kabelka do ruky taupe - David Jones Juana patrí do skupiny produktov Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka David Jones, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka do ruky taupe - David Jones Juana - parametre produktu

Dámska kabelka do ruky taupe - David Jones Juana - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky taupe - David Jones Juana - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky taupe - David Jones Juana - ako nakúpiť najvýhodnejšie?